Genel

Gölcük, Yazlık Ilıca tesisleri yeniden hizmete başladı

Gölcük, Yazlık Ilıca tesisleri yeniden hizmete başladı. Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisi, yıllık rutin bakımları tamamlanarak tekrar vatandaşa hizmet vermeye başladı. Yeniden, Yazlık Ilıca hizmete başladı. 25 günlük bakım çalışmalarında vatandaşların daha hijyenik bir ortamda vakit geçirmeleri adına gerekli tüm çalışmalar yapıldı. Bakımdan sonra, Gölcük, Yazlık Ilıca tesisleri yeniden hizmete başladı.

Gölcük, Yazlık Ilıca tesisleri yeniden hizmete başladı

Bayrama özel kapanış saatleri

29 Haziran tarihine kadar saat 17.00 gece 01.00 saatlerinde hizmet verecek olan Yazlık Ilıca Tesisi, sonrasında 09.00 gece 23.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. 25 günlük bakım çalışmalarında vatandaşların daha hijyenik bir ortamda vakit geçirmeleri adına gerekli tüm çalışmalar yapıldı. Ilıca suyunun yapılan tahlilleri neticesinde cilt hastalıkları, mide hastalıkları, astım ve benzeri birçok hastalığı tedavi edebilecek niteliklere sahip olduğu da habere göre, uzmanlar tarafından vatandaşa bildirildi. Gölcük, Yazlık Ilıca tesisleri yeniden hizmete başladı

açık ve kapalı yemek salonları, kafeterya, çocuk oyun alanı, ofisler…

Termal Tesis Binası’nın zemin katında bay-bayan ayrı olmak üzere yetişkin termal havuzları, çocuk havuzları, özel aile odaları, Türk Hamamları, idari birimler bulunmakta olup; bodrum katta bay-bayan masaj odaları, saunalar, tuz odası ve soyunma odaları bulunmaktadır. Termal Tesiste açık ve kapalı yemek salonları, kafeterya, çocuk oyun alanı, ofisler yararlanmak isteyen misafirlerin hizmetinde olacağını bildiren Derince Belediyesi; tesis alanı içerisinde otopark, dinlenme, gezinti alanları ve yeşil alanlar da unutmayarak her türlü olanağı Kocaelilere sunuyor.

Kaynak: Gölcük Belediyesi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica