Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Gölcük’te Bi’dünya Eğlence Çocukların Coşkusu ile başladı

Gölcük’te Bi’dünya Eğlence Çocukların Coşkusu ile başladı

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri, Değirmendere Atatürk Mahallesi ve Ulaşlı sahilde çocukların muhteşem coşkuları eşliğinde başladı

Çocuklar doyasıya eğlendiler
Çocuklar doyasıya eğlendiler

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” çocukların yoğun ilgisi ile başladı. Dün akşam Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde başlayan eğlence dolu etkinlikler, Ulaşlı sahilinde devam etti. Sahne gösterileri, tiyatro, maskotlar, kukla gösterileri ve birbirinden eğlenceli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendiler.

HAYDİ ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYMAYA

Çocuklara sahne gösterileri
Çocuklara sahne gösterileri

Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence etkinlikleri; hemen hemen her gün ayrı bir noktada çocuklara eğlenceli anlar yaşatmaya devam edecek. Gölcük’te 30 ayrı noktasında yaklaşık bir ay sürecek etkinliklerde çocuklar; eğlenceye doyacak. Mahalleleri çocukların neşeli sesleri ile karnaval alanına döndüren etkinliklerin bir sonraki durağı ise Yüzbaşılar Mahallesi’nde bulunan park olacak.

ETKİNLİKLER DOLU DOLU DEVAM EDECEK

Yumurta yarışması
Yumurta yarışması

Çocukları eğlenceyle buluşturacak etkinlikler; Yüzbaşılar Mahallesi Park, Değirmendere Çınarlık Meydan-Sahil, Kanpara-Ümmiye-Siretiye Köy Meydanları, Panayır-Yeni Feradiye, Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı, İpek Yolu Mahallesi Park, Yunus Emre Mahallesi Park, Şehitler Mahallesi Tersane İlkokulu arkası park, Saraylı-Örcün köy meydanları, Şevketiye-Hamidiye köy meydanları, Piyalepaşa İlkokulu, Anıtpark, Mahmuriye-Eski Feradiye köy meydanları, Yazlık Yeni Mahallesi park, Dumlupınar Mahallesi park, Yeni Mahalle-Düzağaç Mahallesi pazar yeri ve park, Halıdere Sahil, Kavaklı Mahallesi sahil amfi, Yazlık Mahalle Konağı, Hisareyn İlkokulu bahçesi, İrşadiye-İcadiye köy meydanları, Mesuriye-Ayvazpınar köy meydanları, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi park, İhsaniye Merkez Mahallesi park, Denizevler Mahallesi park, Çiftlik Mahallesi park, Karaköprü Mahallesi park,Selimiye-Lütfiye-Sofular köy meydanlarında devam ederek ve Nimetiye-Hasaneyn-Nüzhetiye köy meydanlarında sona erecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica