Genel

Gülben Ergen AKP’li kocadan ayrılmayacaktın tehdidine yanıt verdi

Gülben Ergen AKP’li kocadan ayrılmayacaktın tehdidine yanıt verdi Erhan Çelik‘in asistanının abisi, Gülben Ergen’i “AKP’li kocadan ayrılmayacaktın. Sonun Deniz Seki gibi olacak” diyerek tehdit etti, Gülben Ergen “Aldatmadım” diyerek isyan etti. Gülben Ergen AKP’li kocadan ayrılmayacaktın tehdidine yanıt verdi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Gülben Ergen AKP’li kocadan ayrılmayacaktın tehdidine yanıt verdi

“Kimseyi aldatmadım yeter be yeter!”

Şarkıcı Gülben Ergen, AKP‘ye yakın TV sunucusu Erhan Çelik’in asistanının abisi tarafından kendisine gelen tehdit mesajlarını paylaşıp, “Kimseyi aldatmadım yeter be yeter!” diyerek isyan etti.

“Hakan Uzan’la otelde basılma” iddialarına delil olması…

Erhan Çelik‘in asistanının abisi Murat Emre Kurtulmuş, attığı mesajlarla kendisini emniyet mensubu olarak tanıtıp tehdit etti. Ayrıca “Hakan Uzan’la otelde basılma” iddialarına delil olması için yazışmaları tahrif ederek medyayla paylaştı.

Yaşananların üzerine isyan eden Gülben Ergen, tüm olup biteni Instagram paylaşımıyla duyurdu.

“Akp’li kocadan ayrılmayacaktın”

Ergen’in paylaştığı yazışmalarda kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan Kurtulmuş’un “Bu dönemde AKP’li kocadan ayrılmayacaktın” sözleri ve “Bu kötülük ne zaman bitecek?” diye soran Ergen’e “Deniz Seki’nin yattığı yerde” diyerek tehdit etmesi dikkat çekti.

İşte Gülben Ergen’in Instagram paylaşımına eklediği not:

“Günlerce gecelerce bu mesajlar!!!! Emniyete gidip hepsini teslim edince bu hat kimin üzerine çıksın??? Murat Emre Kurtulmuş. O kim? İfadesi alınıyor… Diyor ki benim ablam Seda Kurtulmuş. O kim? E.Ç nin 7 yıllık asistanı. Kadına şiddetin alasını yaşıyorum!! Kimseyi aldatmadım yeter be yeter! Buna izin veren, imkan veren, ortak zemin hazırlayıp bayram eden herkes yargılanacak!!!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica