Ekonomi

Gündoğdu: “İzmit Pişmaniyeciler Meydanı kentin simgelerinden olacak”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Gündoğdu: “İzmit Pişmaniyeciler Meydanı kentin simgelerinden olacak” … “Meydan içerisinde yapılacak dükkanların temelleri atıldı. Baskı beton çalışması yapıldı. Çelik konstrüksiyon çalışmalarının bittiği projede zemin çalışmaları için düzeltme betonu atılıyor…” detaylar haberimizde…

Gündoğdu: “İzmit Pişmaniyeciler Meydanı kentin simgelerinden olacak”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, devam eden projeleri yakından takip ediyor. Genel Sekreter Gündoğdu, İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Gündoğdu, çalışmaların tamamlandığında kente simge bir mekan kazandırılacağının altını çizdi.

YERİNDE İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in sembolü niteliğindeki Pişmaniye için kentin merkezinde bulunan alana Pişmaniyeciler Meydanı inşa ediyor. Halkevi’nde bulunan eski balıkçıların bulunduğu alana inşa edilen İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’nda yapılan çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu inceledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’ya Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan, firma temsilcileri eşlik etti. Genel Sekreter Gündoğdu’ya projede gelinen nokta ve yapılacak işler hakkında bilgiler aktarıldı.

ALTYAPISI TAMAMLANDI

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nca yapılan İzmit Pişmaniyeciler Meydanı projesinde zemin etüdü yapıldı ve alt yapı çalışmaları tamamlandı. Meydan içerisinde yapılacak dükkanların temelleri atıldı. Baskı beton çalışması yapıldı. Çelik konstrüksiyon çalışmalarının bittiği projede zemin çalışmaları için düzeltme betonu atılıyor.

“KOCAELİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MEYDAN OLACAK”

Büyükşehir Belediyesi olarak İzmit ilçesine modern bir meydan kazandıracaklarına dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu; “Burası İzmit için önemli bir meydan olacak. Eskiden balıkçıların bulunduğu alana Kocaeli’mizin sembolü pişmaniyenin satışının yapılacağı bir meydan yapıyoruz. Esnafımız modern bir alanda satışlarını yapabilecek, vatandaşlar da bu meydanda gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilecek. Tamamlandığında kentimizin için önemli simge mekanlarından olacak” ifadesini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica