Siyaset

Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı

Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı Reklam panolarına astığı ilanlarla hayvansever pozu veren AKP’li Boyabat Belediye Başkan geceleri köpek katliamı yaptırıyor… Belediye personelinin köpek katliamı hayvanseverleri ayaklandırdı. Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı

Daha önce Rize’yi kutsal topraklar, Erdoğan’ı da ümmetin lideri yapmakla gündeme gelen Sinop’un Boyabat ilçesi AKP’li Belediye başkanı Şefik Çakıcı, şimdi de ilçede köpek katliamı yaptırdığı iddiasıyla gündeme geldi.

Halksesi‘nden Mete Çağdaş’ın haberine göre, ilçede reklam panolarına astırdığı ilanlarda; “Hayvanlar koruma altında“ ve “Hayvan barınağı yapımı devam ediyor“ sloganlı dev afişler asan ve hayvansever olduğunu vurgulayan AKP’li başkan Çakıcı; bir yandan da geceleri personelini köpek katliamı avına çıkarttığı iddia edildi.

İşte Çakıcı’nın o reklam panosu:

Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı – Belediyenin göstermelik reklam panosu

Önceki gece saat 21.00 sıralarında ilçenin sanayi sitesi bölgesinde köpek katliamı yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden gazeteciler onlarca köpeğin katledildiğini ve sabahında da hiç bir şey olmamış gibi belediyenin çöp araçları ile toplatıldığını fotoğrafladılar.

 

Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı – Gece öldürdükleri hayvanları gündüz topluyorlar
Gündüz hayvansever gece katliamcı AKP’li belediye başkanı – Gece öldürdükleri hayvanları gündüz topluyorlar…

Olay hayvanseverler tarafından büyük tepkiyle karşılanırken, ilçede konuyla ilgili iddialar karışıklık yarattı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica