Siyaset

Güney’den Bekirdere’de esnaf ziyareti

Güney’den Bekirdere’de esnaf ziyareti

AK Parti İzmit İçe Başkanı Av.Ali Güney, Bekirdere Mahallesi ve Turan Güneş Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunarak istek ve taleplerini dinledi, sohbet etti – akarhaber

Esnaf ziyaretlerini önemsediklerini belirten Başkan Güney, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendiler için önem arz ettiğinin de altını çizdi.

“ESNAFLARIMIZ GAYRETLİ VE SAMİMİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR”

Her fırsatta vatandaşlar ve esnafımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Güney, “Siyaseti gönül alma, insanlara dokunma ve muhabbetlerine ortak olmak üzere kurmaya dikkat ediyoruz. Esnaf kültürünün temelleri üzerinde yükselen, girişimci yapıyı her zaman korumaya çalışıyoruz. Bugün Bekirdere ve Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan, ekonomimizin bel kemiği olan, alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik, hayırlı işler diledik. Esnaflarımız gerçekten çok gayretli ve samimi bir şekilde çalışıyorlar. Bizler de onların taleplerini isteklerini dinliyor, sorunlarına çözüm yolları arıyoruz. Fırsat buldukça gerek mahallelerimizde gerekse ilçe merkezinde vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica