Genel

Hadise O Ses Türkiye birincisi Dodan ile aşk mı yaşıyor

Hadise O Ses Türkiye birincisi Dodan ile aşk mı yaşıyor Bir süre önce “Yalnız değilim. Hayatımda biri var” diyen şarkıcı Hadise‘nin adı O Ses Türkiye’nin geçen yılki birincisi Dodan Özer ile aşk yaşadığı iddia edildi. Hadise O Ses Türkiye birincisi Dodan ile aşk mı yaşıyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Hadise O Ses Türkiye birincisi Dodan ile aşk mı yaşıyor

Hadise ve O Ses Türkiye’nin geçen yılki birincisi Dodan Özer arasında aşk dedikoduları dolaşırken Hadise kısa bir süre önce “Yalnız değilim. Hayatımda biri var” demişti. Hadise’nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Bunun yanı sıra ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında Hadise, Dodan Özer’i desteklemişti.

Hadise‘nin büyük bir sevgiyle baktığı gencin ‘O Ses Türkiye’nin geçen yılki birincisi Dodan Özer olduğu görülüyor.

Hadise: “Üfle üfle yanıyorum”

‘O Ses Türkiye’de Murat Boz‘a dönerek “Üfle üfle yanıyorum” diyen Hadise‘ye “Nasıl yanıyorsun Hadise?” şeklinde bir soru yönelten Gökhan Özoğuz stüdyoyu yıkıp geçti.

TV8 ekranlarında sezona fırtına gibi başlayan ‘O Ses Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümüne Hadise’nin Murat Boz’a dönerek “Üfle üfle yanıyorum” şarkısının sözlerini sarf etmesi damga vurdu.

“Nasıl yanıyorsun Hadise?”

İkili arasındaki diyaloğa diğer jüri üyeleri de dahil olurken Gökhan Özoğuz, “Nasıl yanıyorsun Hadise?” şeklinde bir soru yöneltti. Hadise, bu soruya cevap veremeyince topu Murat Boz’a attı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica