İGF

Hamile kadını taşıyan ambulansa kurtarma operasyonu

Aksaray’da olumsuz hava koşulları nedeniyle yolda mahsur kalan ve içerisinde doğum sancısı başlayan kadın ile eşinin bulunduğu ambulans Karayolları, UMKE ve Jandarma ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

AKSARAY (İGFA) –  Aksaray’da kar yağışının ardından gece başlayan şiddetli rüzgar ve tipi Ortaköy İlçesine ulaşımı sağlayan yolunun belirli bölümlerinin kapanmasına neden oldu. Karayolları ekiplerinin yolu açık tutmak için gece başlayan çalışmaları gündüz saatlerinde de devam ettirdi.

Ortaköy’de eşinin doğum sancıları başlayan Emrah Coşkun 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Sevgi Coşkun ve eşini taşıyan ambulans Gökkaya Köyü yakınlarında şiddetli tipi nedeniyle yolda kar birikintisine saplandı. 

Trafiğe kapatılan yolda kar temizleme çalışması yapan Karayolları ekibi ile Jandarma ve Umke ekipleri ambulansın mahsur kaldığı bölgeye ulaşarak kurtarma çalışması başlattı. 

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından içerisinde doğum sancısı başlayan Sevgi Coşkun ile eşi Emrah Coşkun’un bulunduğu ambulans kurtarılarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica