Genel

Han Prodüksiyon sektörün genç ve dinamik duayenleriyle bir arada

Han Prodüksiyon sektörün genç ve dinamik duayenleriyle bir arada Tanıtım ve reklam dünyasında başarılara imza atan Han Prodüksiyon, dinamizmle tecrübeyi buluşturdu. Han Prodüksiyon sektörün genç ve dinamik duayenleriyle bir arada detaylar haberimizde…

Han Prodüksiyon sektörün genç ve dinamik duayenleriyle bir arada

Emin adımlarla zirveye…

Genç, dinamik ve başarılı yönetmen ve yapımcı Timur Zaim önderliğinde kurulan Han Prodüksiyon emin adımlarla zirveye yürüyor.

Han Prodüksiyon, iddialı geliyor…

Yuvam Akarca Konutları yolu üzerinde Seymen Caddesi 8-14 adresinde hizmet vermeye başlayan Han Prodüksiyon, tanıtım ve medya sektörüne deneyimli kadrosuyla güçlü ve iddialı geliyor.

Timur Zaim, birçok yapıma imza attı…

Şirket ile ilgili bilgi veren yönetmen ve yapımcı Timur Zaim, “Yaklaşık dört yıldır bu sektördeyim. Birçok yapıma ekip arkadaşlarımızla imza attık. Bunlara belgesel film, video klip ve firma tanıtım çekimleri de dahil” dedi.

“Hedefimiz ilkleri müşterilerimizle buluşturmak”

Han Prodüksiyon şirketiyle daha da güçlendiklerini belirten Timur Zaim, “Sektörün duayenleriyle genç ve dinamik arkadaşlar bir araya geldik. Medya dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip ederek entegre oluyoruz. Hedefimiz ilkleri müşterilerimizle buluşturmak” açıklamasını yaptı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica