Genel

Haydar Akar’ın Anneler Günü mesajı

Haydar Akar’ın Anneler Günü mesajı

Ülkemizin geleceği olan yeni nesli, dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren şekillendiren ve gözeten anneler ülkemizin aydınlık geleceğinin kurucularıdır. Sevginin, şefkatin, vefanın, emeğin ve merhametin sembolü annelerimiz bizler için çok kıymetlidir. Her birimiz onların eserleriyiz. Onların fedakârlıklarıyla bugünlere geldik. Onlardan çok şeyler öğrendik.

Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle bizleri büyüterek, topluma en iyi şekilde hazırlayan annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve güvenli, kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Dünyada her güzel şey kadının eseridir.” Türk kadınının sanattan kültüre, ekonomiden spora, yönetimde, siyasette ve karar verme odaklarında daha fazla yer alması, demokrasimizi güçlendirecek, ülkenin gelişme sürecini hızlandıracaktır.

Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, vatan mücadelelerimizde cephede savaşan annelerimiz, şehit annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerin, anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yaşam deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan, dünyayı, insanları ve yaşamı sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan değerli annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica