Genel

Hayvan dostu küçük kuzenlerin kedisine İzmit Belediyesinden barınak

İzmit Belediyesi, Elfin Nisa ve Bulut Ediş adlı küçük kuzenlerin talebi üzerine sokaktaki dostları için hayvan barınağı kulübesini teslim etti.

Ediş kuzenlerin sokak kedisine İzmit Belediyesinden barınak kulübesi … Ediş kuzenler ve aileleri sosyal medya üzerinden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve belediye ekiplerini teşekkür yağmuruna tuttu. detaylar haberimizde…

Ediş kuzenlerin sokak kedisine İzmit Belediyesinden barınak kulübesi

İzmit Belediyesi, Elfin Nisa ve Bulut Ediş adlı küçük kuzenlerin talebi üzerine sokaktaki dostları için hayvan barınağı kulübesini teslim etti.

Gültepe Mahallesi Sinem Sokak’ta ikamet eden Elfin Nisa ve Bulut Ediş kuzenler uzun süredir beraber bakımını üstlendikleri ve oynadıkları sokak kedisi için İzmit Belediyesinden hayvan barınağı kulübesi istedi. İki küçük kuzenin talebi üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kendi hazırladığı hayvan barınma kulübesini teslim etmek üzere yola çıktı.

Sosyal medyada teşekkür yağmuru

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde Ediş kuzenlerin kapısını çalan ekipler önce bayramlaştı ardından kulübeyi teslim etti. Ediş kuzenler ve aileleri sosyal medya üzerinden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve belediye ekiplerini teşekkür yağmuruna tuttu. Sosyal medya üzerinden kısa sürede yayılarak beğeni yağmuruna tutulan paylaşıma Başkan Hürriyet, “Her can bizim için kıymetli. Çocuklarımıza küçük yaşta hayvan sevgisini aşılayan tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman bu sevgiyi destekleyeceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica