Genel

HDP’li Gergerlioğlu’na provokasyon girişimi

HDP’li Gergerlioğlu’na provokasyon girişimi … Sabri Yalım Parkında ırkçı saldırılar ile ilgili açıklama yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na bir şahıs vatan haini diye bağırdı. Açıklamanın yapıldığı alana zorla girmek isteyen şahsı polis ekipleri gözaltına aldı. detaylar haberimizde…

HDP’li Gergerlioğlu’na provokasyon girişimi

Sabri Yalım Parkında ırkçı saldırılar ile ilgili açıklama yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na bir şahıs vatan haini diye bağırdı. Açıklamanın yapıldığı alana zorla girmek isteyen şahsı polis ekipleri gözaltına aldı.

Konya’da bir aileye yapılan ırkçı saldırıda aynı aileden 7 kişinin öldürülmesi olayını kınamak için Kocaeli Emek ve Demokrasi Güçleri bugün akşam saatlerinde bir basın açıklaması yaptı. Kocaeli Emek ve Demokrasi Güçleri sözcüsünün konuşmasının ardından söz alan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun konuşması sırasında parka doğru yaklaşan kimliği belirlenemeyen bir şahıs yüksek sesle “vatan haini” diye bağırarak alana girmeye çalıştı. Açıklama alanında geniş güvenlik önlemleri alan polis provokatör şahsa müdahale etti. Alandan uzaklaştırılan provokatör polis tarafından gözaltına alındı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica