Genel

Henüz 20 yaşındayım kırmızı çizgim var ve asla sevişmem

Henüz 20 yaşındayım kırmızı çizgim var ve asla sevişmem Afra Saraçoğlu: ’20 yaşındayım asla sevişmem!’… Son dönem oyuncularından Afra Saraçoğlu verdiği bir röportajda işini Türkan Şoray kurallarıyla yürüttüğünü ortaya koydu. Henüz 20 yaşındayım kırmızı çizgim var ve asla sevişmem detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Henüz 20 yaşındayım kırmızı çizgim var ve asla sevişmem

“Oyuncu arkadaşlarına da bir göndermede bulundu”

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ adlı dizinin kadrosunda izlediğimiz Afra Saraçoğlu verdiği bir röportajda oyunculukta kırmızı çizgileri olduğundan bahsetti. Posta’ya konuşan Saraçoğlu dizide canlandırdığı Ece karakteri üzerine konuşurken aynı zamanda oyunculukta uyguladığı kurallarından da bahsetti. Afra Saraçoğlu: “20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim” diyerek oyunculukta kural tanımadığını söyleyen ve kendisine sınırlar çizmediğini her fırsatta belirten oyuncu arkadaşlarına da bir göndermede bulundu.

“Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir”

Türkan Şoray kuralları sorusuna kırmızı çizgileri olduğunu söyleyerek başlayan Afra Saraçoğlu kendisine gelecek film ve dizi tekliflerinin önünü kapatmamak adına cevabının devamında çizgilerini yumuşatarak; “Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica