Genel

Hikmet Korkut digital platformlarda yeralan ilk klibini tanıttı

Hikmet Korkut digital platformlarda yeralan ilk klibini tanıttı … Korkut; “41 yaşındayım, bugüne kadar doğum günümü kutlamadım. Ama bu ilk göz ağrım klip için doğum günü pastasını huzurlarınızda kesiyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Hikmet Korkut digital platformlarda yeralan ilk klibini tanıttı

Doğum günü pastası kestiler

Kocaeli’nin yetiştirdiği sanatçılardan Hikmet Korkut, ilk video klibinin tanıtımını yaptı.

İzmit Şelale Park Cafe’de müzisyen dostları ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Hikmet Korkut; tüm digital platformlarda yayınlanmaya başlayan klibini paylaştı.

Klip tanıtımına Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi ve İZMEK Türk Sanat Müziği eğitmeni Faruk Ertok; Ve usta menajer Adem Ünlü’nün yanı sıra genç ve başarılı sanatçı Hikmet Korkut’un sanatçı arkadaşları katıldı.

Korkut dostlarıyla

Doğum günü pastası kesildi…

Söz ve müziği kendine ait olan, klip yönetmenliğini İzmitli Suat Taylan’ın yaptığı “Deli Kalbim” adlı parçası için pasta kesen Korkut; “41 yaşındayım, bugüne kadar doğum günümü kutlamadım. Ama bu ilk göz ağrım klip için doğum günü pastasını huzurlarınızda kesiyorum” dedi.

Taylan’dan anlamlı mesaj…

Ünlü sanatçı Aşkın Tuna’nın yanı sıra İzmitli sanatçı Murat Taylan’ın da destek verdiği Hikmet Korkut, ikinci klibinin de çok yakında digital platformlarda yayınlanacağının müjdesini verdi.

Sanatçı Hikmet Korkut’un klip tanıtımı sonrası söz alan Murat Taylan, desteğinin sonuna kadar süreceğini belirtti Kocaelili iş adamlarına da seslenen Taylan, “Sanata ve sanatçıya lütfen destek olun” mesajını verdi. Hikmet Korkut, tanıtım sonrası video klibinin CD’sini imzalayıp katılanlara armağan etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica