İGF

Hırsızlar, kar ve dondurucu soğuk tanımıyor

Kış nedeniyle başta hayat nerede durma noktasına gelirken hırsızlar, işlerine devam ediyor. Bursa’da bir kişinin evinin önüne park ettiği otomobili, sabahın erken saatlerinde çalındı.

Sevinç ÇELEBİ / BShaberler (BURSA İGFA)- Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi’nde oturan Yunus Örs’ün otomobili, gece saatlerinde park ettiği evinin önünden çalındı.

Sabah işe gitmek için evinden çıkan Örs, aracının park ettiği yerde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları izlendiğinde otomobilin gece saat 03.30 civarında çalındığı görüldü. Yunus Örs, dondurucu soğuk havada böylesine bir olayın başına gelmesinden dolayı şaşkın ve üzüntülü olduğunu söyledi.

Haber verdiği emniyet güçlerinin hemen çalışma başlattığını ifade eden Örs, “Sağolsun polis ekipleri hemen geldiler ve inceleme balattılar. Biz bu soğukta işe güçlükle gidiyoruz ama hırsızlar gece ayazı ve soğuk tanımıyor. Aracımı yine bu çevrede görenler olmuş. Polisin en kısa sürede sonuca varıp otomobilimi bulacağına inanıyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica