Siyaset

Hürriyet Büyükakın’ı konuk etti

Hürriyet Büyükakın’ı konuk etti… İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendisine iadeyi ziyarette bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı misafir etti. detaylar haberimizde…

Hürriyet Büyükakın’ı konuk etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendisine iade-i ziyarette bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı misafir etti. Mayıs ayında yapmış olduğu ziyarete karşılık iade-i ziyarette bulunan Büyükakın’ı ağırlayan Başkan Hürriyet, misafirini kapıda karşıladı.

“Seçilen Belediye Başkanımı’za başarılar”

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Fatma Hanım’ın şehrimize ve milletimize güzel hizmetler vermesini dilemek istiyoruz. Bu buluşmamız hem hayırlı olsun hem de iade-i ziyarettir. Biz, seçilen belediye başkanımıza hayırlı hizmet diliyoruz. İzmit için birlikte çalışmamız gereken yerlerde çalışmaya hazırız” dedi.

“İzmit için birlikte çalışmaya hazırız”

Mayıs ayında yapmış olduğu ziyarete karşılık iade-i ziyarette bulunan Büyükakın’ı ağırlayan Başkan Hürriyet, misafirini kapıda karşıladı. AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Fatma Hanım’ın şehrimize ve milletimize güzel hizmetler vermesini dilemek istiyoruz. Bu buluşmamız hem hayırlı olsun hem de iade-i ziyarettir. Biz, seçilen belediye başkanımıza hayırlı hizmet diliyoruz. İzmit için birlikte çalışmamız gereken yerlerde çalışmaya hazırız” diyerek ifadelerini kullandı. Büyükakın ve Hürriyet basın mensuplarının sorularının ardından beraber fotoğraf çektirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica