Genel

Hürriyet Karslılar dayanışma gecesine konuk oldu

Hürriyet Karslılar dayanışma gecesine konuk oldu Hürriyet; “Dernekler her zaman siyaset üstüdür ve bünyelerinde her görüşten insanlar vardır. Yakanızda hangi rozeti taşıyor olursanız olun, hangi görüşe ve ideolojiye ait olursanız olun, önemli olan iyi günde kötü günde insani değerler temelinde yan yana durabilmektir” dedi. detaylar haberimizde…

Hürriyet Karslılar dayanışma gecesine konuk oldu

Karslılar dayanışma gecesine katılan İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Birlik ve beraberlik noktasında en önemli katkıyı sağlayan derneklerimiz için elim taşın altında” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Karslılar Derneği’nin İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda düzenlemiş olduğu dayanışma gecesine katıldı. Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar ve partilileri de eşlik etti.

“Dayanışmanın en güzel örneği”

Başkanlığını Alican Kazgan’ın yaptığı Kocaeli Karslılar Derneği’nin bu sene İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen dayanışma gecesine katılan Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet kente önemli katkılar sunan derneği çalışmalarından ötürü kutladı. Hürriyet yaptığı konuşmada, “Önemli çalışmalara imza atmalarından dolayı kentimizin kattıkları kıymetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hemşeri dernekleri dayanışmanın, bir ve beraber olmanın, bir şeyler paylaşmanın ve üretmenin önemli sacayağıdır. Doğduğumuz yerin özelliklerini, kültürünü, doyduğumuz yerde de yaşatabilmek dayanışmanın en güzel örneğidir. Kentimize değer katan Karslılar Derneği’nin çalışmalarını gördükçe ben de seviniyorum. Göstermiş olduğu bu dayanışma örneğinden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İzmit’in birlik ve beraberliği için en önemli katkı”

Açıklamasına devam eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Dernekler her zaman siyaset üstüdür ve bünyelerinde her görüşten insanlar vardır. Yakanızda hangi rozeti taşıyor olursanız olun, hangi görüşe ve ideolojiye ait olursanız olun, önemli olan iyi günde kötü günde insani değerler temelinde yan yana durabiliyorsak, birbirimize omuz verebiliyor ve derdine derman olabiliyorsak, İzmit’in birlik ve beraberliği için önemli bir katkıdır. Ben de bu kentte yaşayan bir insanım, siyasi kimlikler sonra geliyor. Ne zaman bana ihtiyacı olursa olsun, her zaman elim taşın altındadır” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica