Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Hürriyet: Paylaşmanın ve Dayanışmanın Ayı Ramazan Huzur Sağlık ve Mutluluk Getirsin

Hürriyet: Paylaşmanın ve Dayanışmanın Ayı Ramazan Huzur Sağlık ve Mutluluk Getirsin

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, mübarek Ramazan ayının tüm ülkemiz ve İslam dünyası için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi – akarhaber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan; insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Asrın felaketi olan depremler dolayısıyla tarifi zor acılar yaşadığımız bugünlerde Ramazan ayının tüm ülkemiz ve İslam dünyasına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

TÜM İNSANLIK İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN

Mübarek Ramazan ayı boyunca ortaya koyacağımız dayanışma ruhuyla depremin kalplerimizde yarattığı burukluğun yerini esenliğe bırakacağına inanıyorum. Paylaşmanın, kardeşliğin bu mübarek ayda artarak devam etmesini temenni ederek Ramazan ayının kentimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica