Siyaset

Hürriyet’in Akmeşe gençliğiyle buluşması

Hürriyet’in Akmeşe gençliğiyle buluşması Hürriyet, “Hizmetin kaynağı insana dokunmaktır. Makamlar gelir geçer ve bıraktığınız eserlerle anılırsınız. Derneklerimizin, özellikle gençlerimizin projelerini önemsiyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Hürriyet’in Akmeşe gençliğiyle buluşması

Akmeşe Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet, gençlere yönelik projelerini anlattı.

Millet İttifakı CHP Kocaeli milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Akmeşe’de gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebattin Demiray ve üyelerini ziyaret etti.

“Ben de bir evlat sahibiyim”

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebattin Demiray İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet’e derneklerini ziyaret ettiği için teşekkür etti. İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, “gençleri önemsiyorum. Ben de bir evlat sahibiyim. O yüzden gençlerin halk adına ve kent adına yapacakları her iyi iş, uygulayacakları her proje bizim için çok önemli. Herhangi birisinin yarasına merhem olabiliyorsak bu en güzel şeydir” dedi.

“Gençlere istihdam sağlayacak projelerimiz var”

Konuşmasına devam eden Hürriyet, “Hizmetin kaynağı insana dokunmaktır. Makamlar gelir geçer ve bıraktığınız eserlerle anılırsınız. Derneklerimizin, özellikle gençlerimizin projelerini önemsiyoruz. Gençleri hayata katmak ve onlara alan açmak bizim önceliğimiz olacak. Onlara istihdam sağlayacak projelerimiz var, yakında bu projelerimizi açıklayacağız. Gençleri iş alanına katmak sadece gençlerimizi değil bütün kenti olumlu bir şekilde etkileyecektir” açıklamasında bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica