Genel

Hüseyin Doğan İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri oldu

Hüseyin Doğan İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri oldu … Hüseyin Doğan, 2 yıldan bu yana, İzmit Kent Konseyi Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Çalışma Grubunun kolaylaştırıcılığını yapmaktaydı. detaylar haberimizde…

Hüseyin Doğan İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri oldu

İKK Yürütme Kurulu adına İKK Başkanı Hüseyin Erol tarafından yapılan açıklama:

16 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen seçimli genel kurul ile güven tazeleyen ve göreve tekrar getirilen İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve yürütme kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan son yürütme kurulu toplantısında, İzmit Kent Konseyi Sekreterliğine Hüseyin Doğan’ı getirdi. Kent Konseyleri Yönetmeliği uyarınca, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından İzmit Kent Konseyine önerilen 3 isim arasında adı bulunan Hüseyin Doğan, 2 yıldan bu yana, İzmit Kent Konseyi Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Çalışma Grubunun kolaylaştırıcılığını yapmaktaydı.

HÜSEYİN DOĞAN KİMDİR?

Hüseyin Doğan 1964 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Ailesinin 1968 yılında Ankara’ya taşınması ile birlikte Ankara’da yaşamaya başladı ve 1987 yılında ODTÜ İstatistik bölümünden mezun oldu. 1990-1998 tarih aralığında Başbakanlık Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı Bilgi İşlem Merkezinde uzman ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu. Özel sektörde çalışma kararı alan Hüseyin Doğan,1998 yılında Sabancı Grubu (İzmit Kentsa) Bimsa Şirketinde sistem uzmanı olarak göreve başladı. Farklı uzmanlılarda eğitim sertifikaları alarak Sabancı Grubu içi ve dışı şirketlerde danışmanlık hizmeti verdi. 2015 yılında yine bir Sabancı Grubu şirketi olan Enerji-SA’ya grup içi geçiş yaptıktan sonra, 2018 yılında emekli oldu. 2019 yılında, Hüseyin Erol’un İzmit Kent Konseyi Başkanı olduğu genel kurulun hemen ardındaki 2 yıl boyunca, İKK Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projeleri Çalışma Grubunda arkadaşları ile birlikte çalıştı. Ekip çalışmasını önemseyen ve ortak aklın oluşturulmasını görev sayan Hüseyin Doğan, yerel ve ulusal anlamda ödül alan ve dikkat çeken projelere imza atan ekibin kolaylaştırıcılığını yaptı. Hobileri arasında kamu yararına olan projelere katılmak ve emek harcamak, briç oynamak, kitap okumak ve aktüaliteyi takip etmek bulunmaktadır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica