Sağlık

Huzur Aktif Beslenme Yaşam Kulübü ve sağlıklı yaşam

Huzur Aktif Beslenme Yaşam Kulübü ve sağlıklı yaşam Birçok bölgelerde sağlıklı yaşam kulüpleri yoğun bir şekilde tercih edilerek talep görmeye başladı. Huzur Aktif Beslenme Yaşam Kulübü ve sağlıklı yaşam detaylar haberimizde…

Huzur Aktif Beslenme Yaşam Kulübü ve sağlıklı yaşam

Konu sağlıklı yaşam olunca önemle bir konunun altını çizmek istiyoruz. Bir sürü gıda ürünleri yiyecek ve içeceklerde katkı maddeleri, GDO’lu ürünlerle sağlıksız beslenme vs. gibi sorunlar son dönemlerde insanların sağlığını tehdit ederken toplumumuzda bir değişiklik öne çıkmaya başladı.

Alternatif tıp, doğal ürünler ve beslenme eksenini canlandırdı

Vatandaşlar lokman hekim formatındaki alternatif tıp, doğal ürünler ve beslenme gibi alanlara yönelince. Birçok bölgelerde sağlıklı yaşam kulüpleri yoğun bir şekilde tercih edilerek talep görmeye başladı.

Huzur Aktif Beslenme Yaşam Kulübü halktan yoğun bir ilgi görüyor

Bu alanda faaliyetlerine güçlü ve muhteşem bir ekip ile başlayan ve faaliyetlerini Kocaeli/İzmit’te sürdüren “Huzur Aktif Beslenme Yaşam Kulübü” yoğun bir ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde kendilerine konuk olarak faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

Kendileri bize başlıca faaliyet alanları olarak;

1- Kilo Kontrol Danışmanlığı…

Kilo Kontrol Danışmanlığı hizmetinin mevcut olduğunu söylediler. Bunun içerisinde sabah ve akşam öğünü programı uygulanmak suretiyle sağlıklı doğal ürünler kullanılarak en verimli sonuçlar alınabiliyor.

2- Cilt Bakım Danışmanlığı…

Cilt Bakım Danışmanlığı faaliyeti kapsamında da 7 seans’ta ortalama 7 gün süren bir program ile etki ederek kesin sonuçlar alınabiliyor. Doğal ve kimyasal madde bulunmayan ürünler ile hizmet verdiklerinin önemle altını çizdiler. Sivilce, opre, siyah nokta, temizliği, mimik çizgileri gibi sorunlar büyük bir titizlik ile gideriliyor.

Stajyer olmak veya kendi işini kurmak isteyenler için alternatif bir sektör…

İdeal kiloya ulaşmak, zinde kalmak, iyi hissederek fit görünmek, Kas ve kemikleri ideal seviyelere getirmek, ışıl ışıl bir cilde sahip olarak genç kalmak dışında stajyer olmak veya kendi işini kurmak isteyenler için alternatif bir sektör olarak sağlıklı bir işte hizmet vermek isteyenler ‘Huzur aktif Yaşam Beslenme Kulübü’nü ziyaret edebilirler. Bilgi ve fikir alışverişinde bulunabilirler.

İzmit Kadıköy mahallesinde hizmet vermeye başladı

Tüm vatandaşlarımıza Kocaeli İzmit Kadıköy Mahallesinde hizmet veren bu yaşam kulübünü ziyaret etmelerini ve sağlıklı ürünlerinden faydalanmalarını tavsiye ediyor. akarhaber ailesi olarak kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica