Ekonomi

İBB’den İzmitli çiftçiye %100 hibe desteği

İBB’den İzmitli çiftçiye %100 hibe desteği … İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu ziyaretler meyvesini verdi. detaylar haberimizde…

İBB’den İzmitli çiftçiye %100 hibe desteği

İBB tarafından hibe edilen 144 bin 500 fide dağıtımı Cumartesi başlıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in temasları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen F1 hibrit yüksek verimli 144 bin 500 sebze fidesi İzmitli çiftçilere 22 Mayıs Cumartesi günü dağıtılmaya başlanacak

Sadece bugünü değil yarını da düşünen İzmit Belediyesi, hem üretime hem de çiftçilere verdiği destekle sosyal belediyeciliğin önemini her adımda vurguluyor. Kentin kendi kendine yetebilmesi, üretimin artması ve çiftçiye destek için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu ziyaretler meyvesini verdi.

F1 HİBRİT YÜKSEK VERİMLİ FİDE

İBB, İzmit Belediyesine hibe ettiği 144 bin 500 sebze fidesiyle İzmitli çiftçilere destek olacak. Tarımsal faaliyetleri kendi ürettikleri ve yetiştirdikleri fidelerle destekleyecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarın (Cuma) İzmit’e 144 bin 500 adet F1 hibrit yüksek verimli sebze fidesini gönderecek.

FİDELER YARIN GETİRİLECEK

İzmitli çiftçileri geliştirmek ve bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla projeler geliştiren başkan Hürriyet’i yalnız bırakmayan ve köylerdeki üreticileri destekleyen İBB yetkilileri patlıcan Anamur, oturak domates Emma, sırık domates Tuğra, pembe domates gül pembe, sivri biber fiyaka, salata lemas fidelerini yarın yola çıkaracak.

HAFTA SONU DAĞITILACAK

Çiftçilerini ekonomik olarak destekleyen, aile bütçelerine katkı sunacak projeler geliştiren İzmit Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden destek olarak gönderilecek yüksek verimli sebze fidelerini hafta sonu dağıtmaya başlayacak. Öncelikli olarak kırsal bölgelerden başlayacak olan dağıtım kentin tüm çiftçilerine ulaştırılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica