Genel

İdealist Gençlik Derneği olağanüstü genel kurulunu yaptı

İdealist Gençlik Derneği olağanüstü genel kurulunu yaptıErtem; “2016 yılında kurduğumuz derneğimizde yeniden yapılanmaya gittik. Bu çerçevede olağanüstü genel kurulumuzu yapıyoruz. 6 ay sonra olağan genel kurulumuzu yapacağız” dedi. detaylar haberimizde…

İdealist Gençlik Derneği olağanüstü genel kurulunu yaptı

Kongreye katılan misafirler ve dernek üyeleri

İGDER, olağanüstü kongresini yaparken, Ferhat Ertem güven tazeledi.

Yeniden yapılanmaya giden İGDER’de olağanüstü genel kurul dün gerçekleştirildi. Tek listenin olduğu kongrede mevcut Başkan Ferhat Ertem, güven tazeledi.

Yönetim kurulunun değişmesi ile olağanüstü genel kurulunu yapan İdealist Gençlik Derneği’nde mevcut Başkan Ferhat Ertem, tekrar başkan seçildi. Fuar içi Sivil Toplum Merkezi salonunda yapılan olağanüstü genel kurulun divan başkanlığını Fatih Gümüş, divan üyeliklerine Deniz Peker ve Selcan Timaş seçilerek göreve başladılar.

Olağanüstü kongreye BBP Teşkilat Başkanı Mehmet Said Özer, BBP Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Davut Eşe, İyi Parti İl Gençlik Kolları STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ufukhan Aslan, Körfez Ağrılılar Derneği Başkan Yardımcısı Ferdi Gelturan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Akpolat, Tuncay Ertem, Rıfat Güzel ve dernek üyeleri katıldı.

“6 ay sonra olağan genel kurulumuzu yapacağız”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Başkan Ferhat Ertem; “2016 yılında kurduğumuz derneğimizde yeniden yapılanmaya gittik. Bu çerçevede olağanüstü genel kurulumuzu yapıyoruz. 6 ay sonra olağan genel kurulumuzu yapacağız” dedi. Ardından faaliyet raporunu okuyan Başkan Ertem, kongreye katılamayacağı için mesaj gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’a da teşekkür etti.

“Van’da ve Hakkari’de kitap okuma etkinliği yaptık”

Ertem; Van’da ve Hakkari’de kitap okuma etkinliği yaptık. Babalar Günü’nde şehit ailesini ziyaret ettik. İzmir’e gezi düzenledik. Edirne’ye gittik, ‘Kadın cinayetleri son bulsun’ temasıyla pankart açtık. Kendini tanımanın yanında kentini tanıyan daha iyi hizmet edeceğini düşünerek kentimizin birçok noktasına gezi düzenledik. Derneğimizi tanımak adına yemek organizasyonu düzenledik. Organizasyonlarımızda emeği geçen ve sponsor olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Biz canlı hakkını savunuyoruz”

Sözlerini sürdüren Ertem; “Çok güzel işler yaptık daha da güzel işler yapacağız. Sosyal sorumluluk projeleri yaparak ihtiyacı olan alanlara ve insanlara yardımda bulunacağız. Dernek olarak insan, kadın ve hayvan hakkını kaldırdık. Biz hümanist olmanın yanı sıra canlı hakkını savunuyoruz. Ve canlıları kategorize etmek istemiyoruz. İnsanın, hayvanın ve bitkinin aynı yaşama hakkına sahip olduğunu düşünüyoruz. Biz canlıyız, canlı hakkını korumalıyız. Bununla ilgili bir video çekeceğiz” ifadelerini kullandı.

İGDER Yönetim Kurulu

Başkan: Ferhat Ertem
Başkan Vekili: Ferdi Şimşek
Sekreter: Ayşe Aydın

-Mali İşler Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Emine Dindar
-Halkla İlişkiler ve Üye İşlemleri Komisyonundan sorumlu başkan yardımcısı: Zeynep Çeri
-Kültür ve Sanat Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Pelin Bozkuş
-Tanıtım Medya ve Organizasyon Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Deniz Peker
-Spor Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Gökhan Çetin
-Eğitim Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Vahdet Yıldırım
-Turizm Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Selcan Timaş
-ARGE Proje Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Muazzez Özentürk
-Kurumlar ve STK’lar Arası İletişim Komisyonundan sorumlu başkan yardımcısı: Sertap Ortaç
-Üniversite Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Buse Akarsu
-Liseler Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Orhan Demirci
-Sosyal Hizmetler Komisyonu’ndan sorumlu başkan yardımcısı: Yıldız Özçelik

Denetim Kurulu

Başkan: Cengiz Gülmez

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica