Genel

İGD İnternet Gazeteleri Federasyonunu Kocaeli’de ağırladı

İnternet Gazeteleri Federasyonu yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından vatandaşın kullanımına kazandırılan Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Sarısu köyündeki Sarısu Gençlik Kampı’na misafir oldu.

İGD İnternet Gazeteleri Federasyonunu Kocaeli’de ağırladı … İnternet Gazeteleri Federasyonu yönetimi ve İnternet Gazeteleri Derneği yöneticileri sonrasında Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar’ı ziyaret etti. detaylar haberimizde…

İGF İGD'ye konuk oldu
İGF İGD’ye konuk oldu

İGD İnternet Gazeteleri Federasyonunu Kocaeli’de ağırladı

İnternet Gazeteleri Federasyonu Başkan ve yöneticileri, Kocaeli’de bir seri ziyaretlerde bulundu

Ülke genelinde 49 ilde örgütlenmesi tamamlayan İnternet Gazeteleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı; Bursadabugün gazetesinin sahibi Mesut Demir, Genel Başkan Yardımcısı ve Denizlipost Gazetesi sahibi Serkan Urgancı ile Genel Başkan Yardımcısı; Sedmedya sahibi Seda Köktener ve beraberindeki heyet Kocaeli’de seri ziyaretler gerçekleştirdi.

İGD artık İGF üyesi

İnternet Gazeteleri Federasyonu yöneticileri öncelikle, geçtiğimiz yıl Kocaeli Haberci Gazetesi Sahibi Soner Kılıç ve Akar Haber Gazetesi sahibi Mecit Ünal tarafından kurulan İnternet Gazeteleri Derneği’ne konuk oldu. Sektörle ilgili konuşmaların ardından İnternet Gazeteleri Derneği, federasyon bünyesine katıldı. Öte yandan federasyonun Sakarya, Düzce, Bolu ve Zonguldak örgütlenme çalışmaları da İGD Başkanı Soner Kılıç’ın sorumluluğuna verildi.

İGF'nin ADF ziyareti
İGF’nin ADF ziyareti

İGF’den Azerbaycan’a tam destek

İnternet Gazeteleri Federasyonu yönetimi ve İnternet Gazeteleri Derneği yöneticileri sonrasında Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar’ı ziyaret etti. Federasyon Başkanı Mesut Demir, Başkan Bilal Dündar’la son yaşanan Ermenistan ve Azerbaycan sorununu masaya yatırdı. Yaşananlardan dolayı üzüntülerini aktaran Demir, İnternet Gazeteleri Federasyonu olarak sonuna kadar Azerbaycan için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Sarısu Gençlik Kampı’na hayran kaldılar

Başkanlığını Mesut Demir’in yaptığı İnternet Gazeteleri Federasyonu yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından vatandaşın kullanımına kazandırılan Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Sarısu köyündeki Sarısu Gençlik Kampı’na misafir oldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve başkan yardımcısı Dilek Yalçın tarafından ağırlanan federasyon yöneticileri, hayran kaldıkları kamp dönüşü başkan Hürriyet’i böylesi bir tesisi, gençliğin yanı sıra vatandaşın hizmetine açtığı ve İzmit Belediyesine kazandırdığı için kutladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica