İGF

İGF HABER

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, üstyapı çalışmaları devam eden Köseali Mahallesini Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda birlikte ziyaret etti. Ziyarete Mahalle muhtarı Hüseyin Deniz ‘de katıldı.

MANİSA(İGFA)-  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay,Salihli ilçesine bağlı Köseali mahallesini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarına 8,5 milyon lira harcanan Köseli ziyaretine, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, Büyükşehir Belediye meclis  üyeleri, Salihli Belediye meclis üyeleri, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve MASKİ İlçe şefi Emin Dikici de katıldı. 

Ziyarette konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Köseali mahallemizde Büyükşehir ve MASKİ ile Belediyemiz işbirliğinde başlattığımız çalışmalar tamamlandı. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden,Köseali Mahalle Muhtarı Hüseyin Deniz, “Mahallemizde başlayan altyapı çalışmaları geçtiğimiz ay tamamlandı ve üstyapı işine başlandı. Branşman bağlantılarında da hemen hemen yarısına gelindi. Çalışmalar hızlı gidiyor.” dedi.

Başkan Ergün’ün bölge halkına selamını ileten MASKİ Genel Müdür Burak Aslay, “Salihli ilçemiz Köseali mahallemizde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. 2014 yılında Manisa’nın Büyükşehir olması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi, ilçeye birçok hizmeti kazandırdı. Sadece MASKİ Genel Müdürlüğünün bu süreçte Salihli’de tamamladığı ve devam ettiği yatırımların bedeli 140 milyon TL. Köseali mahallemize 8,5 milyon TL bedelli yatırım yapıyoruz. Kanalizasyon çalışmalarını bitirdik. İçme suyu çalışmalarında sona yaklaştık. Kilit parke çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu yatırımlar 50 yılda bir yapılabilecek yatırımlar. Çalışmalarımız esnasında toz ve çamur sıkıntısı olacaktır. Mahalle halkımızdan bu konuda haklarını helal etmelerini istiyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica