Ekonomi

İGSAŞ’ tan Digital Dönüşüm Projesi!

İGSAŞ’ tan Digital Dönüşüm Projesi! … İlkay Ünal, “Müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek adına sistemlerimizi güncelleyip geliştiriyoruz. Değişen ve dönüşen dünyanın trendlerini yakından takip ediyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

İGSAŞ’ tan Digital Dönüşüm Projesi!

Altyapılarını geliştirerek dijitalleşme çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İGSAŞ, iş süreçlerini SAP S/4 Hana platformuna başarıyla ve tam planladığı gibi taşıdı

Türkiye’de tarım ve sanayinin önemli oyuncularından biri olan İGSAŞ, dijitalleşme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İş süreçlerinin daha sistematik yönetilebilmesini, zamandan tasarruf ederken aynı zamanda operasyonel verimliliğinin de artırılmasını hedefleyen İGSAŞ, bu kapsamda Felece ile iş birliği gerçekleştirdi.

SAP Türkiye ve Felece’nin proje partneri olarak sağladıkları altyapı desteği sayesinde, değişen iş gereksinimleri ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda ortaya çıkan farklı altyapı ihtiyaçlarının karşılanması hedefiyle çıkılan yolda yeni teknolojilere uyumlu, hızlı, güvenilir ve entegre bir sistem olması yönüyle farklılaşan SAP S/4 Hana teknolojisine geçiş fazı 1 Nisan 2021 itibariyle başlatıldı ve 1 Ocak 2022 tarihinde 9 aylık zaman zarfında başarıyla ve kesintisiz olarak tamamlandı.

Yıldızlar Yatırım Holding çatısı altında yer alan ve grubun sahip olduğu önemli tecrübelerle beraber tempolu çalışmalar ve sorunsuz bir proje süreci neticesinde kullanıma alınan SAP S/4HANA sayesinde İGSAŞ, 2022 itibariyle müşterilerine kusursuz operasyona sahip, esnek, verimli, izlenebilir ve kurumsal bütünlüğe dayalı iş süreçleri yönetim sistemiyle hizmet verecek.

SAP projesinin iş süreçlerinde önemli bir katma değer yarattığına dikkat çeken İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “Müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek adına sistemlerimizi güncelleyip geliştiriyoruz. Değişen ve dönüşen dünyanın trendlerini yakından takip ediyoruz. Sektörde fark yaratabilmek için teknolojik yenilikleri sistemimize entegre ediyoruz. S/4Hana’nın esnek altyapısı sayesinde, gerçek zamanlı, otomatik, hızlı ve kullanıcı deneyimlerin en üst seviyede olduğu bir altyapıyla müşterilerimize hizmet vereceğiz. İGSAŞ olarak hedefimiz sürekli gelişim. Bunu gerçekleştirmek için de önümüzdeki dönemde dijitalleşme çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica