Bilim-Teknoloji

İki PlayStation oyunu artık bedava

İki PlayStation oyunu artık bedava. Sony, PlayStation Plus abonelerine özel Haziran ayından itibaren geçerli olmak üzere Killing Floor 2 ve Life is Strange isimli popüler oyunları tamamen ücretsiz yaptı. Ve bundan böyle İki PlayStation oyunu artık bedava.

İki PlayStation oyunu artık bedava

Sony, PlayStation Plus abonelerine özel her ay ücretli oyunların bir kısmını ücretsiz olarak veriyor. Haziran ayı itibariyle de Sony, bu kez Life is Strange ve Killing Floor 2 oyunlarını bedava yaptı. Yani PlayStation Plus’ta aktif üyeliğiniz varsa bu oyunları oynamak için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz; aboneliğiniz sürdüğü sürece de oynayabiliyorsunuz. Aboneliğiniz bittiğinde ise oyunu tekrar indirmek istediğinde sizden ücret talep ediliyor. Böylece İki PlayStation oyunu artık bedava.

Şimdi isterseniz bedava olan bu iki oyunun konusuna bakalım:

Killing Floor 2

Avrupa’nın çürümüş kalbinin derinliklerine inin ve medeniyetin sonunu getiren şeytani yaratık sürülerini defedin. Horzine Biotech’in başarısız deneylerinin sonucunda dünyayı saran kaosu temizlemek için klasik ateşli silahlardan, doğaçlama patlayıcılardan ve derme çatma yakın dövüş silahlarından yararlanın.

Life is Strange02

Fotoğraf öğrencisi Max, yıllar sonra doğduğu kasaba olan Arcadia Bay’e dönüyor. Max, zamanı geri sararak eski dostu Chloe’nin hayatını kurtardığında benzersiz bir yeteneğe sahip olduğunu fark eder. Karanlık bir geleceğin imgeleri yüzünden huzur bulamayan Max, gücünü anlamayı ve geçmişi değiştirmenin nasıl sonuçlar doğurabileceğini öğrenmelidir.

PlayStation Plus nedir?

Sony’nin ücretli oyun servisi… Microsoft’un Xbox Gold üyeliğine benzer şekilde ücretsiz oyun indirme, kampanyalardan faydalanma gibi avantajlardan oyunseverler faydalanabiliyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica