Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İnegöl Belediyesi’nde Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

İnegöl Belediyesi’nde Gaziler Günü coşkuyla kutlandıBURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi’nde 19 Eylül Gaziler Günü’nde gündüz yapılan resmi törenden sonra akşam yemeği ve ana programı düzenlendi.

Gaziler unvanına erişmiş kahramanlara teşekkür edilen törende, İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen, “Gaziler günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikler bizleri mutlu etti. Bugün, gaziler günü coşkusunu tüm gün yaşadık. Yalnızca bugün değil her zaman yanımızda olan, bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve kurum amirlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanlık destanı yazan Gaziler için 20.00’de Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Gazilerimiz için ne desek az kalır. Tüm güzellikler sizlerin olsun. Tabi gaziler günü özelinde bu vesileyle toplanıyoruz ancak her zaman gönlümüzde olduğunuzu unutmayın. Çok değerli bir Başkanımız var, Selami Seymen. Bu organizasyonlarda da çok ciddi emeği var. Şu anda hayatta olmayan tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olanlara sağlıklı ve sıhhatli ömürler diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica