İGF

İnegöl’de Kaizen Öneri Sistemi ödülleri verildi

BURSA(İGFA)- Kaizen Öneri Sistemi uygulamasına başlayan İnegöl Belediyesi, Fikir Gölü Platformu uygulamasını kaizene göre uyarladı. Bu uygulamaya sistemi adı altında belediyeye öneri sunan 4 personel için ödül töreni düzenlendi. 

Öneri sonucu verilecek ödüllerle ilgili konuşan Başkan Taban, “Bildiğiniz gibi daha öncesinde göreve başladığımızda özellikle çalışma arkadaşlarımızın fikir ve kanaatlerini bildirebilmesi için fikir gölü projesini başlatmıştık. Vatandaşlarımızın da ayrıca bizlere kanaatlerini, olumlu olumsuz görüşlerini bildirmeleri için inegölünfikri.com sayfasını oluşturmuştuk. Tabi kurum içerisinde özellikle fikirlerin gelmesi ve daha teşvik edici olması adına fikir gölünün kendi içerisindeki eksiklerini ön görerek bunu Kaizen Öneri Sistemi ile çözümlemiş oluyoruz.

Bu platform sayesinde de tüm ekiplerimizden gelen her görüş, öneri bizlere ulaşıyor. Bunları tek tek irdeleyerek arkadaşlarımıza havale etmiş oluyoruz. Bizlere farklı kanallardan ulaşan önerileri belirli periyotlarda toplayarak değerlendiriyoruz. Bu değerlendirme içerisinde Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz, Kaizen Proje Takımı arkadaşlarımız var. Tek başımıza karar verdiğimiz bir durum değil. Ardından da gerçekten faydaya dönüştürebileceğimiz manasında kıymetli olan fikirleri ödüllendiriyoruz. A Kategorisinde; 100.000 TL ve üzeri kazanç sağlayan öneriler için Aile ile birlikte Oylat’ta 2 gece konaklama. B Kategorisinde; 50.000-100.000 TL arası kazanç sağlayan öneriler için Aile ile birlikte DOSTUM’da 2 gece konaklama. C  Kategorisinde; 25.000-50.000 TL arası kazanç sağlayan öneriler için Aktaş Tepesi paraşüt uçuşu veya 400 TL değerinde İNESMEK Butik Çeki. D Kategorisinde; 5.000 25.000 arası kazanç sağlayan öneriler için 200 TL değerinde İNESMEK Butik Çeki veya 2 Aylık Yüzme Kursu. E Kategorisinde; 0-5.000 arası kazanç sağlayan öneriler için; Ailece İNESMEK Mutfağında öğle yemeği ve F Kategorisinde; 6 ayda bir ‘En İyi Öneri Ödülü’ verilecek. Burada da Ailece DOSTUM’da 2 gece konaklama ve Aktaş Tepesi paraşüt uçuşu verilecek” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica