Bilim-Teknoloji

Instagram hesabını silme yöntemi

Instagram hesabını silme yöntemi Sosyal medya hayatımızın önemli bir parçası haline gelmişken bazen sanal dünyadan kendimizi tamamen koparmak istiyoruz. Hesap silme bu durumlarda en etkili yöntem oluyor. Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram’da hesap nasıl silinir? Instagram hesabını silme yöntemi detaylar haberimizde…

Instagram hesabını silme yöntemi

Instagram hesabı silme yöntemi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Instagram hesabı nasıl silinir sorusunu soran birçok kişi uygulama üzerinde gerçekleştirmesi gereken işlemlerin adımlarını inceliyor. Fotoğraf üzerine kurulu sosyal medya sitesi Instagram’da hesabı kalıcı olarak silmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İkinci adımda açılan bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce oturumunuzu açın. Daha sonra tekrar yukarıdaki bağlantıya gidin. Üçüncü adımda “Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle” bölümünün yanındaki kutucuktan, hesabınızı neden silmek istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” yazan butona tıklamanız gerekiyor.

Kullanıcı adınızı bir daha kullanamazsınız

Tüm bunları yaptıktan sonra hesabınız silinmiş olacak. Ancak unutmamanız gerekiyor ki, sildiğiniz kullanıcı adını, bir daha kullanmanız mümkün olmayacak. En azından Instagram, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız. Bununla beraber tekrar hesabınızı silmeden önce mutlaka fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini hatırlatalım.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica