İGF

“İnternet reklamlarında doğru strateji önemli”

ULUTEK Teknopark “Teknoloji Sahnesi”ne konuk olan TURKTICARET.Net yöneticileri, internet reklamlarında doğru strateji ile hedef kitlenin rahatlıkla etki altına alınabileceğini söyledi.

BURSA (İGFA) – ULUTEK Teknopark’taki firmalara yeni işbirliği imkânları oluşturmak ve hedef pazarlarında yeni ufuklar açmak amacıyla başlatılan ‘Teknoloji Sahnesi’ buluşmalarının yeni konuğu, bölgede faaliyet gösteren TURKTICARET.Net firması yöneticileri oldu.

Türkiye’nin ilk ve en büyük B2B elektronik pazaryeri olan Turkticaret.Net firmasının başarı hikâyesinin ve projelerinin anlatıldığı buluşmada açılış konuşmasını ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz YAPTI. Dünya çapında 300’den fazla iş ortağı ile 470 binin üzerinde müşteriye hizmet veren firmalarının öncelikli hedefinin sürdürülebilir büyüme olduğunu söyleyen Dijital Pazarlama Uzmanı Aysu Özbağcı, bünyelerinde barındırılan TheADX platformu sayesinde potansiyel müşterilerle buluşma sayesinde uygun müşteri portföyünün oluşturulmasını sağladıklarını anlattı.

TURKTICARET.Net’in diğer işletmelerden farklı olarak, karşılaşılan teknik bir aksaklıkta Türkiye’den bir kişinin çözüm bulabildiğini vurgulayan Kurumsal Satış Sorumlusu Selim Can “TheADX, reklam veren firmaların çoklu kaynaklar üzerinden en uygun dijital envanteri toplamasına ve eş zamanlı olarak anlık açık artırmaya girmesini sağlayan bir platform. Satın alma performansını artırarak reklam verenin bütçesinin verimli bir şekilde yönetilmesini sağlıyor. TheADX ile tüm reklam networklerinde daha önceden hedefleyemediğiniz envantere erişebilir ve hedef kitlenize yönelik ilgili çekici reklamları kullanabilirsiniz. Bir diğer projemiz Web.tv ise birçok farklı sektördeki kurum ve kişiler için bireysel ve kurumsal video konferans ve interaktif canlı yayın çözümü sunuyor” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica