Siyaset

İyi Partili Öztürk resmi başvurusunu yaptı

İyi Partili Öztürk resmi başvurusunu yaptı

Özhan Aşkın Öztürk, Ankara’ya giderek İyi Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi – akarhaber

Önceki dönem İyi Parti Gebze İlçe Başkanı, önceki dönem İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi, Meclis başkan yardımcısı ve uzun yıllar Gebze Mimarlar Odası başkanlığı yapan Özhan Aşkın Öztürk, Ankara’ya giderek İyi Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Başarılı siyaset insanı 28’inci Dönem Milletvekili seçimi için başkentteki görüşmelerini tamamladı. Öztürk, İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ülkesine ve doğup büyüdüğü memleketi Kocaeli’ye hizmet etmek için bir yola çıktığını belirten Özhan Aşkın Öztürk, “Ülkem için gelecek seçimler, herkesin elini taşın altına koyması gereken önemli bir süreç olacak. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim şehrim Kocaeli’ye daha iyi hizmet edebilmek için, var gücümüzle durmadan, yorulmadan her sorunu çözmek için göreve hazırım. Ülkemize, milletimize, ilimize hizmet etmek amacıyla 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28’inci dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylık başvurumu resmi olarak yaptım. Ülkeme ve memleketim Kocaeli’ye hayırlı olsun” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica