Siyaset

İYİ Partili Türkkan’ın Bursa’da esnaf ziyareti

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, beraberinde Ankara’dan gelen kalabalık bir heyetle, Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler kapsamında hal esnafı ile buluştu. detaylar haberimizde…

İYİ Partili Türkkan’ın Bursa’da esnaf ziyareti

BURSA (İGFA) – İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, beraberinde Ankara’dan gelen kalabalık bir heyetle Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler kapsamında Hal esnafı ile buluştu. Sabah saat 06.00’da bir araya gelerek ziyaretlere başlayan İYİ Partilileri kalabalık bir heyet halinde karşılarında gören Hal Esnafı önce şaşkınlık yaşadı, sonrasında sorunlarıyla ilgili keyifli sohbetler gerçekleştirdi. 

Bursa Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Aydın Akyol’un da eşlik ettiği ziyarette esnaflar, bugünlerde sıkça konuşulan, tarım ürünlerindeki fahiş fiyat yüksekliklerinin sorumlusu olmadıklarını belirtti. “Bizler tarladan aldığımız ürünü elimizde kalmasın diye yok fiyatına dahi veriyoruz” diyen esnaflar, “Deniyor ki, üreticiden bire alıp beşe, ona satıyorlar. Asla yok böyle bir şey. Buradan size gerçeği söyleyelim de Ankara’da sesimiz olun. Tarım ürünlerindeki fiyat dengesizliklerinin veya aşırı yükselmelerin sorumlusu ne çiftçidir, ne pazarcı, ne de hal esnafıdır. Ülke genelinde adeta tekel oluşturan gıda market zincirleridir. Asıl çeki düzen verilmesi gereken ve kesin çözüm isteyen konu budur” diye konuştu.

TÜRKKAN: ÇÖZÜM İÇİN SAHALARDAYIZ…

İYİ PARTİ Meclis Grup Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da esnafla yaptığı sohbet sırasında, parti olarak milletin derdini vatandaşın kendisinden dinlemeyi, çözüm yollarını da birlikte aramayı ilke edindiklerini söyledi. Türkkan, “Bursa’da da görüyoruz ki, bu ülkede artık bir siyasi iklim değişimi şart oldu. Millet bizi çağırıyor ve İYİ Parti olarak liyakatli kadrolarımızla ilk yapılacak seçimde iş başına gelerek, inşallah milletimizin tüm dertlerine derman olacağız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica