Bilim-Teknoloji

İyilik için Teknoloji

İyilik için Teknoloji … Kocaeli’nin Darıca ilçesinde ülkenin farklı şehirlerinden okulların da yer aldığı, “İyilik için Teknoloji” sloganıyla başlayan e-Twinning projesi çalışmalarına Ekim ayı itibariyle başladı. detaylar haberimizde…

İyilik için Teknoloji

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde ülkenin farklı şehirlerinden okulların da yer aldığı, “İYİLİK İÇİN TEKNOLOJİ” sloganıyla başlayan e-Twinning projesi çalışmalarına Ekim ayı itibariyle başladı. Çalışmalarına hızla devam eden Milli Eğitim Bakanlığı onaylı projede Darıca Mehmet Akif Ortaokulu (Kurucu), Sivas Alparslan Ortaokulu, Manisa Saruhanlı Yedi Eylül Ortaokulu, Muğla Marmaris Turunç Saadet Zeki Ünsal Ortaokulu, Ankara Çubuk Yavuz Selim Ortaokulu, Bilecik Gölpazarı Cengiz Topel Ortaokulu yer alıyor.

10 öğretmen ve 47 öğrencinin yürüttüğü proje ile pandemi süreciyle hayatımızda daha etkin bir rol oynayan teknolojinin olumlu şekilde kullanılmasının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

47 öğrenci ile yürütülen projenin öğrencileri

SİBER GÜVENLİK SEMİNERİ

Proje kapsamında çocuk ve gençlerin siber güvenlik konusunda bilgilenmesi amacıyla Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik Öğretmeni Kazım Burak Sipahi ile de bir söyleşi gerçekleştirildi.

Çevre bilinci geliştirmek için atık toplama, okuma yazma becerisini geliştirme, güvenli internet sloganlarını kullanarak kitap ayracı tasarlayarak işbirlikli öğrenme ürünleri ortaya koyma, farklı düşünme becerileri kazandırma amaçlı çeşitli etkinliklerle çalışmalarına devam eden projenin “Görme Engelliler İçin Kitap Seslendirme” ürünü ile final yapması hedefleniyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica