Genel

İyilik Meleğinden ‘Çocuklar oyuncaksız kalmasın’ projesi

İyilik Meleğinden ‘Çocuklar oyuncaksız kalmasın’ projesiYaşar; “Noel baba benzetmesiyle mahalle muhtarlarımıza danışarak tek tek durumu olmayan aileleri tespit edip çocuklarımıza ulaşacağız, hiçbir çocuk oyuncaksız kalmayacak” dedi. detaylar haberimizde…

İyilik Meleğinden ‘Çocuklar oyuncaksız kalmasın’ projesi

Öğrenci ve iyilik meleği Nurşah Yaşar geçmişte yer aldığı projelerden sonra şimdi de yardım elini bir kez daha uzatıyor…

“Bu proje çocuklar için…”

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencisi ve bir iyilik meleği Nurşah Yaşar, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, çocuklar için bir projeyi hayata geçirmenin tatlı telaşı içinde.

Daha önce sokak hayvanları için çalıştı…

Daha önce sokak hayvanlarıyla ilgili etkinliği hayata geçiren ve kendisiyle telefonda görüştüğümüz Nurşah Yaşar, projesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

“Muhtarlarımızla birlikte tespit edeceğiz”

Nurşah Yaşar; “Bu ilk projemdi. Sokak hayvanlarına yardım konseri düzenlemiştim bireysel olarak. Şimdiki projeyi de 23 Nisan’da çocuklar evlerinde mutsuz geçirmesinler diye onlara böyle bir şey düşündüm. Noel baba benzetmesiyle mahalle muhtarlarımıza danışarak tek tek durumu olmayan aileleri tespit edip çocuklarımıza ulaşacağız, hiçbir çocuk oyuncaksız kalmayacak.

“23 Nisan’da oyuncakları dağıtacağım”

Covid-19 nedeniyle 23 Nisan’ı dışarıda coşkuyla kutlayamayacağız. Ben de böyle bir şey düşündüm. çocuklarımız evde kalsın… oyuncağı olmayan çocuğumuz evde sıkılmasın diye 23 Nisan’da oyuncakları dağıtacağım. Korona nedeniyle evde kalalım diyoruz, çocuklara evde sıkılmayacakları oyuncak dağıtacağız.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica