Ekonomi

İZGİM’in üreten kadınları İstanbul Toptancılar Çarşısı’na ürün hazırlıyor

İZGİM’in üreten kadınları İstanbul Toptancılar Çarşısı’na ürün hazırlıyor … İzmit Belediyesinin, kadınların maddi gücünü eline alabilmesi için sunduğu imkânlardan biri olan İZGİM’de üreten kadınlar İstanbul Toptancılar Çarşısı’na (İSTOÇ)’a ürün hazırlıyor. detaylar haberimizde…

İZGİM’in üreten kadınları İstanbul Toptancılar Çarşısı’na ürün hazırlıyor

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ndeki (İZGİM) girişimci kadınlar İstanbul Toptancılar Çarşısı’na (İSTOÇ) ürün hazırlıyor

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) girişimci kadınları desteklemeye ve her geçen gün daha fazla kadına dokunarak onların istihdamını arttırmaya devam ediyor. İzmit Belediyesinin, kadınların maddi gücünü eline alabilmesi için sunduğu imkânlardan biri olan İZGİM’de üreten kadınlar İstanbul Toptancılar Çarşısı’na (İSTOÇ)’a ürün hazırlıyor.

İZGİM BÜYÜK BİR AİLE

Günlerinin büyük bir kısmını İZGİM bünyesindeki atölyelerinde geçiren girişimci kadınlar, atölyeler arasındaki dayanışmalarıyla İZGİM’de bir aile oluşturdular. İZGİM ailesinde oluşan samimi ortam girişimci kadınlara motivasyon olurken kendi ayakları üzerinde duran, gün geçtikçe daha fazla üretim ve satışla güçlenen kadınlar alanlarından en iyisi olmak için çaba sarf ediyor.

İSTOÇ’A ÜRÜNLER HAZIRLANIYOR

İZGİM Hediyelik Obje Atölyesi ve Mozaik Atölyesi dayanışma ve işbirliği yaparak İstanbul Toptancılar Çarşısı’na (İSTOÇ) ürün hazırlamaya devam ediyor. Girişimci kadınlar tarafından İZGİM Hediyelik Obje Atölyesi’nde üretilen mumluklar Mozaik Atölyesi’ndeki kadınlar tarafından boyanarak mozaik işlemesi tamamlanıyor. Kadınlar kendilerine böyle bir imkânı sunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ve minnetlerini sunuyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica