Genel

İZMEK ailesi iftarda bir araya geldi

İZMEK ailesi iftarda bir araya geldi

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) kursiyerleri yalnızca eğitim alanında değil sosyal anlamda da güçlü bir bağ kurmaya devam ediyor. Aile ortamının oluştuğu kurs merkezinde kursiyerler ve yetkililer iftar yemeğinde buluştu

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İzmit halkına hizmet veren ve tam bir halk üniversitesi görevi gören İZMEK, yalnızca eğitim alanında değil sosyal anlamda da kursiyerler arasında güçlü bir bağ kuruyor. Aile ortamının oluştuğu kurs merkezlerinde kursiyerler birlik ve beraberlik iftar yemeğinde bir araya geldi.

AŞÇILIK KURSUSİYERLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜYLE

4 Nisan günü Çukurbağ Kurs Merkezi’nde aşçılık kursiyerlerinin öncülüğüyle İZMEK Çukurbağ kurs merkezi öğretmeni Özge Boynukara, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Aslı Günerhan Sadık ve Spordan Sorumlu Müdür Yardımcısı Melek Karademir ve kursiyerlerin katılımıyla iftar yemeği yendi. Düzenlenen iftar yemeği, her yaştan ve meslek grubundan kursiyerlerin olduğu Çukurbağ aşçılık kursunda “Her yaşta ve herkese yaşam boyu eğitim” sözünün de ne kadar doğru olduğunu ve İZMEK’in sadece düz bir eğitim yuvası değil aynı zamanda bir aile olduğunu da göstermiş oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica