Genel

İZMEK kuaför kursları, büyük ilgi görüyor

İZMEK kuaför kursları, büyük ilgi görüyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İzmit halkına hizmet veren İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) bünyesindeki kuaförlük kursuna kadınlar yoğun ilgi gösteriyor

Kadınların her alanda hayatlarına dokunan İzmit Belediyesi Meslek edindirme kursları (İZMEK), her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandırarak yeni kurslar açmaya devam ediyor. ‘Bütün kadınlar güzeldir ve her şeyin en güzeline layıktır’ düşüncesinden yola çıkarak hizmet veren İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Halk eğitim Müdürlüğü, İZMEK’te açılan kurslarla kadınları meslek sahibi yapmaya devam ediyor.

KUAFÖRLÜK KURSU’NA YOĞUN İLGİ

İzmit Belediyesi Belsa Plaza B Blok’ta haftanın 5 günü ve Hanımeli Kurs Merkezinde haftanın 4 günü devam eden kuaförlük kursu kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Röfle, perma, kesim, örgü modelleri, abiye saç tasarımı konusunda eğitim alan kadınlar, hem alanlarında uzman birer kuaför oluyor, hem de kendi işlerinin sahibi olarak hayatta daha sağlam adımlar atıyor. Kuaförlük kursunu tamamlayarak sertifika alan kursiyerler hem kalfa sayılıyor hem de kalfalık sınavından muaf oluyor. Direkt olarak ustalık sınavına girip başarı sağlayan kursiyerler ise kendi dükkânlarını açmaya hak kazanıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica