Ekonomi

İZMEK Tanıtım Günleri başladı

İZMEK Tanıtım Günleri başladı

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İzmit halkına hizmet veren İzmit Meslek Edindirme Kursları tanıtım günleri başladı. Cuma gününe kadar BELSA Plaza önünde devam edecek olan etkinlikte vatandaşlara İZMEK’teki hizmetler tanıtılacak

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İzmit halkına hizmet vermeye ve halk üniversitesi görevi görmeye devam eden İzmit Meslek Edindirme Kursları’nda tanıtım günleri başladı. 9 Eylül Cuma gününe kadar İzmit Belediyesi Belsa Plaza A Blok önünde saat 12.00 – 17.00 saatleri arasında kurulacak olan tanıtım stantları ile İzmitliler, İZMEK’te yer alan birçok branş ile ilgili bilgi alabilecek.

BRANŞLAR TANITILIYOR

İZMEK bünyesinde faaliyet gösteren el sanatları ve tasarım ile müzik ve gösteri sanatları alanlarında kurslara katılmak isteyen vatandaşların bilgilendirildiği İZMEK tanıtım günlerinde usta öğreticiler gün boyunca stantların başında olacak. Öğreticiler tarafından sergilenecek olan performanslarla branşlar tanıtılırken vatandaşların branşlarla ilgili soruları cevaplanıyor.

STANTLARDA BAŞVURU YAPILABİLECEK

Ayrıca kurslara katılmak isteyen İzmitliler stantlar aracılığıyla başvurularını da yapabiliyorlar. İZMEK tanıtım günlerinde Tezhip, Filografi, Kırkyama, Lefkara İşi, Yağlı Boya resim, Geri Dönüşüm, Saçaklama, Dantel Anglez, Tutkal Hamur çiçeği, Seramik, Amigurumi, Deri Yapımı, Üç Boyutlu Perspektif, Ney, Moda Tasarım, İğne Oyası, Ahşap Boyama branşları tanıtılıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica