İGF

İzmir Aliağa’da Yukarı Şehitkemal Meydan Projesi devam ediyor

İZMİR(İGFA)- Yukarı Şehitkemal’de birçok ihtiyacı karşılayacak olan Meydan projede, kot farkı ortadan kaldırılarak araç yolu ile istinat duvarı yapıldı. Başkan Acar’ın ziyaretine Yukarı Şehitkemal Mahallesi Muhtarı Kasım Ercan’da katıldı.

Yapılacak olan meydan projesinde, Düğün ve köy etkinliklerinin yapılabileceği, otopark olarak kullanılabilecek çok işlevli 2500 m2 toplam alana sahip Meydan projesi kısa süre içinde tamamlanacak. Proje kapsamında Çocuk oyun alanları, kamelyalar ve 1000 m2 bitkilendirilmiş yeşil alan bulunuyor.

Proje hakkında konuşan Muhtar Ercan,”Başkanımız Serkan Acar’ı sadece belediye başkanı olarak değil, arkadaş olarak yanına gidiyoruz. Her şeyi serbestçe anlatabiliyoruz ona. Başkanımız parti ayrımı yapmadan Aliağa’nın tüm köylerine hizmet götürüyor. İki yıl öncesine kadar Yukarı Şehitkemal Mahallemizde ne oturacak bir yer vardı ne de mahalle sakinlerinin bir araya gelebileceği bir yer vardı. Allah razı olsun mahallemize güzel bir taziye evi yaptı. Meydanımızda mahalle sakinleri için çok güzel bir projenin çalışmaları sürüyor. Yukarı Şehitkemal halkı adına Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica