İGF

İzmir Çiğli’de 29 yıl sonra kent konseyi

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün öncülüğünde 29 yıl sonra Belediye Meclisinde oy birliğiyle yeniden kurulan Çiğli Kent Konseyi’nin 1 Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kent Konseyi’nin ilk Başkanı İbrahim İncesu oldu.

İZMİR(İGFA)- Çiğli Belediyesi kent konseyi genel kurulunda açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Farklı siyasi görüşlere mensup kişileri Çiğlimizin geleceği için bir çatı altında buluşturmaya vesile olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Kanunen zorunlu olan ancak uzun süredir ilçemizde bu anlamda bir adım atılmamış olan Kent Konseyini kurmuş bulunuyoruz. Kent Konseyi, kentimizin kılcal damarlarından beslenen kadını, genci, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarıyla herkesin Çiğli’nin geleceğinde söz sahibi olacağı bir hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Yerel Demokrasi Akademileri açarak, “Çiğli Çocuklarını Okutuyor” projesiyle örnek olmak istediklerini dile getiren Başkan Gümrükçü, bunun yanında toprağı, suyu, gübreyi ve fidanını vatandaşlarımıza vererek mahallelerinde üretime katkı sağlamalarına vesile olacağız.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica