Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesi 24 Kasım’da Başöğretmene çelenk sundu

İzmit Belediyesi 24 Kasım’da Başöğretmene çelenk sundu

İzmit Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programları kapsamında Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirdi – akarhaber

İzmit Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle kentimizde görev yapan öğretmenlerle birlikte Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Törene İzmit Belediye Başkanvekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ve belediye hizmet birimlerinde eğitim veren öğretmenler katılım sağladı. Törenin ardından İzmit Belediyesinden gerçekleştirilen kokteyl programında öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.

SARICA, “SİZLERLE OLMAK ONUR VERDİ”

Törende bir konuşma gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanvekili Çetin Sarıca, “Değerli öğretmenlerimiz; Cumhuriyet’imizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde verdiğiniz emekler bizler için çok kıymetli. Cumhuriyet’imizin ve ülkemizin geleceğini şekillendiren ve hayatımızın her evresinde öğrenmek kelimesinin arkasındaki gizli kahramanlar olan çok kıymetli öğretmenlerimizin bu özel gününde birlikte olmak bizlere onur verdi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

İzmit Belediyesi olarak Çınar Çocuk Evlerimiz, Çınar Akademimiz, İZMEK kurslarımızla beraber siz değerli öğretmenlerimizle şehrimize değer katmaya devam ederken, Cumhuriyet’imizin geleceğine katkı sunmak adına verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun. İyi ki varsınız. Siz varsınız diye ülkemizin geleceği güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica