Bilim-Teknoloji

İzmit belediyesi 3D yazıcı ve tasarım merkezine ziyaretçi akını

İzmit belediyesi 3D yazıcı ve tasarım merkezine ziyaretçi akını Şimdiye kadar 25 binden fazla kişinin ziyaret ettiği ve kendi alanında Türkiye’de ilk olan merkezi Yavuz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Çınarlı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden 100’e yakın öğrenci ve öğretmen de ziyaret etti. detaylar haberimizde…

İzmit belediyesi 3D yazıcı ve tasarım merkezine ziyaretçi akını

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ne ziyaretçi akını oluyor.

Ziyaretçi sayısı 25 bini aştı…

Körfez (42 Evler) Mahallesi’nde bulunan merkezi sadece İzmitliler değil diğer il ve ilçelerden de ziyaretçiler geliyor. Şimdiye kadar 25 binden fazla kişinin ziyaret ettiği ve kendi alanında Türkiye’de ilk olan merkezi Yavuz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Çınarlı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden 100’e yakın öğrenci ve öğretmen de ziyaret etti.

Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür…

Ziyaretçilere merkezdeki 3 boyutlu yazıcı sistemleri ve tasarım konularında bilgilendirme ve eğitim verildi. 3D Yazıcı ve Tasarım merkezinden oldukça etkilendiklerini söyleyen ziyaretçiler “böyle bir merkezi kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a çok teşekkür ederiz” dediler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica