Ekonomi

İzmit Belediyesi Aşevi için gıda malzemesi ihalesine çıkıyor

İzmit Belediyesi Aşevi için gıda malzemesi ihalesine çıkıyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından İzmit Belediyesi Aşevinde kullanılmak üzere muhtelif gıda malzemesi alımı işi ihalesi gerçekleştirilecek – akarhaber

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Aşevinde kullanılmak üzere muhtelif gıda malzemesi alımı işi ihalesini 31 Mart’ta saat 10.00’da yapacak. Açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek ihalede teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak İhalede 67 kalem gıda ve şarküteri, 25 kalem meyve ve sebze, 11 kalem et ürünleri olarak 3 kısımdan oluşan toplam 103 kalem mal alımı yapılacak. İşe sözleşmenin imzalanmasından itibaren başlanacak.

TESLİMAT ADRESLERİ

Teslimatlar, yükleniciye ait araçlar ile İzmit ilçe sınırları içerisinde bulunan ve İzmit Belediyesi’nin belirlediği; Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Şehit Emin Sk No 36/a İzmit Gıda Bankası İzmit/Kocaeli – Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı No 112 İzmit Belediyesi Aşevi/Ayazma Kültür Merkezi İzmit/Kocaeli adreslerine eksiksiz olarak teslim edilecek.

İŞİN SÜRESİ 180 İŞ GÜNÜ

Sözleşme imzalanmasından itibaren işe başlanacak. İşin süresi 180 takvim günü olarak belirlendi. Talep edilen miktarda malzeme yükleniciden ihtiyaç doğrultusunda peyder pey şekilde haftalık teslim alınacak. En geç 3 iş günü içerisinde Yüklenici, ürünleri eksiksiz teslim etmekle yükümlü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica