Genel

İzmit Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşı dinledi

İzmit Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşı dinledi

İzmit Belediyesi üst yönetimi, Alikahya Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Fatma Keskin ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu

İzmit Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşı dinledi
İzmit Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşı dinledi

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Muhtar Masası Komisyon Üyesi Ercan Umutlu, Muhtar Masası Koordinatörü Ali Filiz, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar ve belediye personellerinden oluşan heyet, Alikahya Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Fatma Keskin ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Heyet, mahallelilerin taleplerini yerinde görerek yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

MUHTAR KESKİN’DEN TEŞEKKÜR

Yapılan incelemeler sonrası bölgedeki eksiklikleri tespit eden İzmit Belediyesi heyeti, muhtar Fatma Keskin’e gerekli çalışmaların yakın zamanda hayat geçirileceğinin bilgisini verdi. İzmit Belediyesinin çalışmalarından ve ilgisinden memnun olduğunu dile getiren Fatma Keskin ise, “Başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere tüm taleplerimizi vakit kaybetmeden yerine getiren ve bizlerle yakından ilgilenen tüm belediye yetkilileri ve çalışanlarına mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica