Sağlık

İzmit Belediyesi ile Aktif Özel Kocaeli Hastanesi arasında indirim protokolü

İzmit Belediyesi ile Aktif Özel Kocaeli Hastanesi arasında indirim protokolü

İzmit Belediyesi ile Aktif Özel Kocaeli Hastanesi arasında İndirim Sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeye göre İzmit Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına Aktif Özel Kocaeli Hastanesi’nde yüzde 20 indirim uygulanacak

İzmit Belediyesi, çalışanlarının sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanması için Kocaeli’de sağlık kuruluşlarıyla protokol yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İzmit Belediyesi ve Aktif Özel Kocaeli Hastanesi arasında belediye çalışanlarına indirimli sağlık hizmet sunulması için sözleşme imzalandı. Protokolü İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler ve Aktif Özel Kocaeli Hastanesi Halkla İlişkiler ve Pazarlama Sorumlusu Özlem Tekin Yılmaz imzaladı. İmza töreninde Koordinatör Hakan Özkum ve İnsan Kaynakları Müdürü Sevtap Cengiz de yer aldı.

YÜZDE 20 İNDİRİM

2022 yılı sonuna karar sürecek protokole göre İzmit Belediyesi personeli ve birinci dereceden yakınları SGK’lı ve özel/ücretli poliklinik muayene, laboratuvar ve radyolojik tetkiklerde yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Yatarak tedavi veya ameliyatlarda ise planlanan tedavi maliyetine göre hastane yönetimi tarafından hastaya indirim yapılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica