Genel

İzmit belediyesi İzmit halkıyla Belsa önünde bayramlaşacak

İzmit belediyesi İzmit halkıyla Belsa önünde bayramlaşacak … Başkan Hürriyet, Bayramın birinci günü olan 4 Haziran Salı günü saat 11.00’de belediye önünde (Belsa) kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, esnaflar ve halkla bir araya gelerek bayramlaşacak. detaylar haberimizde…

İzmit belediyesi İzmit halkıyla Belsa önünde bayramlaşacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İzmit Belediyesi önünde kentle bayramlaşacak.

İzmit Belediyesi Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 4 Haziran Salı günü saat 11.00’de (Belsa) belediye önünde kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, esnaflar ve halkla bir araya gelerek bayramlaşacak.

“Tüm halkımız davetlidir”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bayramın 1. Gününde İzmit Belediyesi önünde kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve esnaflarımızla bir araya gelerek, bayramlaşacağız. Tüm halkımızı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz; kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız Ramazan Bayramında İzmit Belediyesi önünde gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına davet ediyoruz dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica