Genel

İzmit Belediyesi kendi iş makineleriyle, selden etkilenen Adıyaman için yola çıktı

İzmit Belediyesi kendi iş makineleriyle, selden etkilenen Adıyaman için yola çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aşırı yağışlar ve sel sonucu meydana gelen afet sonrası destek isteyen Adıyaman Tut Belediyesi’ne, araç filosundaki 6 iş makinesi ve hafriyat araçlarıyla destek yolladı – akarhaber

İzmit Belediyesi, sel felaketinden etkilenen Adıyaman’ın Tut ilçesinde yaraların bir an önce sarılması için harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ortaklığında 9 personel ile birlikte 6 iş makinesi ve hafriyat aracı Adıyaman’a doğru yola çıktı.

“YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Öncelikle yaşanan sel felaketinden dolayı tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz de Başkanımızın direktifiyle bölgedeki tahliye çalışmalarına araç ve iş makinalarımızla destek olacağız. 9 personel ile birlikte 2 tır, 1 kamyon, 1 kazıcı yükleyici, 1 arasöz, 1 adet 4×4 aracımız Adıyaman’ın Tut ilçesine yola çıkıyor. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica