Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesi Sanat Merkezi ihaleye çıkıyor

İzmit Belediyesi Sanat Merkezi ihaleye çıkıyor … Sözleşme sonrası 5 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve çalışmalar başlayacak. İşin yapım süresi 240 gün olarak belirlendi. detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesi Sanat Merkezi ihaleye çıkıyor

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan İzmit Belediyesi Sanat Merkezi’nin ikmal inşaatı ihalesi 17 Eylül’de yapılacak

İzmit Belediyesi Sanat Merkezi ikmal inşaatı yapım işi ihalesi 17 Eylül’de yapılacak. Toplam 3 kattan oluşacak olan İzmit Belediyesi Sanat Merkezi’nin içerisinde Çağdaş Tiyatro Salonu, Klasik Tiyatro Salonu, Bale Salonu, Kafe ve İdari birimler yer alacak. Sözleşme sonrası 5 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve çalışmalar başlayacak. İşin yapım süresi 240 gün olarak belirlendi.

1697 METREKARELİK ALAN

İhale, İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi Belsa Plaza A Blok No:9 7.Kat Toplantı Salonu’nda saat 11.00’de yapılacak. İhalenin son başvuru tarihi de ihalenin yapılacağı gün olan 17 Eylül. İzmit’in Yenişehir mahallesinde bulunan, taban alanı 580 metrekareden oluşan zemin, 1. ve 2. kattan oluşan yapı toplam 1697 metrekarelik bir alandan oluşuyor.

ÇAĞDAŞ TİYATRO SALONU

Zemin katta geniş bir fuaye, geçici sergi alanı, yarı açık alanı bulunan kafeterya, küçük çapta konser ve sinema gösterileri için 120 m2 lik bir bale salonu ve servis birimleri bulunuyor. Yapının 1. katında ise 226 metrekarelik açılır kapanır tribün sistemi ile tiyatro, halk oyunları, dans gösterileri vs. aktivitelerin yapılacağı esnek kullanım olanağı sunan çağdaş tiyatro salonu ve servis birimleri mevcut.

İLHAM VEREN İÇ MEKÂNLAR

2. katta ise 340 metrekarelik 257 kişi kapasiteli ve 114 metrekarelik bir sahnesi bulunan çok amaçlı gösteri salonu ve servis mekanları yer alıyor. Yapının dinamik ve çok işlevli bir sanat kompleksi olarak dönüştürülmesinin amaçlandığı tesiste kübik bir forma sahip kütlenin, transparan perfore corten çelik ile kaplanan cepheleri ışığı süzerek iç mekana aktaracak ve ilham veren mekanların oluşmasını sağlanacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica