Ekonomi

İzmit Belediyesi vergi ödemeleri son tarihi 30 Kasım

İzmit Belediyesi vergi ödemeleri son tarihi 30 Kasım

2022 yılına ait İlan ve Reklam, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitlerinde son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatan İzmit Belediyesi, yığılma olmaması için ödemelerin son güne bırakılmamasını istedi – akarhaber

2022 yılına ait İlan ve Reklam, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım Çarşamba günü sona erecek. Mükellefler, vergi borçlarının taksitlerini İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Belsa Plaza Kat:3 Gelir Birimi’ne, belediyenin Kaymakamlık, Alikahya, Kuruçeşme ve Akmeşe hizmet binalarında bulunan veznelere ödeyebilecek. İzmit Belediyesi, yoğunluk yaşanmaması için mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatma yaptı.

BANKA VE PTT SEÇENEĞİ

Ödemeler konusunda alternatif seçenekler sunan İzmit Belediyesi, banka ve PTT kanalıyla da ödeme yapılabileceğini duyurdu. Taksit ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 İBAN numaralı hesaba ya da 111297 numaralı posta çeki hesabına EFT veya havale yoluyla yatırılabilecek. Vatandaşlar ayrıca www.izmit.bel.tr adresine girerek borç sorgulama ve tahsilat işlemlerinden ödemelerini gerçekleştirilebilecek.

ÖDEME NOKTALARI:

Belsa Plaza (A Blok Kat:3/ Gelir Birimi Veznesi)
Online ödeme /www.izmit.bel.tr
Kaymakamlık, Alikahya, Kuruçeşme ve Akmeşe hizmet binaları,
Tüm Halkbank, Denizbank ve PTT Şubeleri

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica